HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

4 yaşındaki çocuğu taciz edenler yakalandı

Gaziantep'te dün bir cami avlusunda 4 yaşındaki M.B.K. adlı çocuğu taciz ettiği ileri sürülen 4 şüpheliden 2'si polis tarafından yakalandı.

4 yaşındaki çocuğu taciz edenler yakalandı

Göllüce Mahallesi'nde ekmek fırınında işçi olarak çalışan Ali K., vefat eden kayınpederi Ahmet Karakurt'u toprağa verdikten sonra aynı mahallede bulunan taziye evine eşi ve iki çocuğu ile birlikte gitti. İddiaya göre, anne ve babası cenazeye gelenlerle ilgilenirken M.B.K., taziye evinin yanında bulunan parkta oynamaya başladı. Bir süre sonra M.B.K.'nin kaybolduğunu fark eden yakınları küçük çocuğu aramaya başladı. Yaklaşık 2 saat süren aramalardan sonuç alamayan yakınları, sonunda küçük çocuğu mahalledeki bulunan Temizyürek Camisi'nde ağlarken buldu. Babaannesi, bulduğu torununun Suriyeli oldukları iddia edilen 4 kişi tarafından taciz edildiğini öne sürdü.

Babaannenin çığlıkları üzerine kimlikleri belirsiz 4 kişi kaçarken, sesler üzerine gelen mahalle sakinleri ise küçük çocuğu Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan kontrollerde, küçük çocuğun dilinin, tacizde bulunanlar tarafından ısırıldığı ve bu nedenle konuşma zorluğu çektiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Cumhuriyet Savcısı'nın Çocuk Hastanesi'ne giderek bilgi aldığı öğrenildi.

BABA: ÇOCUĞUMA BUNU YAPANLAR BULUNSUN

M.B.K.'nin babası Ali K., yaşadıklarını anlatarak, olayın sorumlularının bulunmasını isteyerek şöyle dedi:

"Cenazemizi toprağa verip geldikten sonra çocuğum ortadan kayboldu. Yaklaşık 2 saat ararken, annem yani babaannesi Camiden gelen ağıt sesi üzerine içeri girdiğinde çocuğumu bütün elbiselerinin 4 kişi tarafından soyulmuş şekilde buldu. Birisi anneme Tokat attıktan sonra camiden kaçmış. Kaçan şahısların konuşmalarından anladığımız kadarıyla Suriyeliler. Polise gittik ifade verdik. Şu an çocuğum hastanede. Bütün yetkililere sesleniyorum, böyle ne oldukları belirsiz insanların memleketimizden gönderilmelerini istiyorum. Hepsinden şikayetçiyim."

4 TACİZCİDEN İKİSİ YAKALANDI TÜRK VATANDAŞI ÇIKTI

Gaziantep Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, küçük çocuğun cinsel istismarı olayına ilişkin polislerin çalışma başlattığı vurgulanarak şöyle denildi:

"Mağdur M.B.K isimli şahsa cinsel istismarda bulundukları tespit edilen 17 yaşındaki İ.H.K. ve 15 yaşındaki M.K. isimli şahıslar 29.08.2015 günü saat 01.15 sıralarında yakalanmışlardır. Yakalanan iki şüpheli olayın mağdurunun babaannesi ve mağdur tarafından teşhis edilmişlerdir. Bahse konu şüpheliler Türk vatandaşı olup, olayda bulunan diğer firari şüpheliler ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Yakalanan şüpheliler adli işlemlerinin yapılması için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilmişlerdir."

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler