HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

5 yaşındaki Ecrin’den 24 gündür haber alınmıyor

Mardin'in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde 24 gündür kendisinden haber alınamayan 5 yaşındaki Ecrin'ine dair herhangi bir bulguya rastlamayan arama ekibi arazi tarama çalışmalarını durdurdu.

Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Harmanı köyünde bakkala gitmek için evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ecrin Tunç için İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma arama ve tarama çalışmaları başlatmıştı.

Jandarma ve AFAD'ın helikopter desteği ile yaptıkları çalışmaların ardından, Mardin Emniyet Müdürlüğü ve Mardin Valiliği tarafından Ankara'dan getirtilen Özel ekibin kadavra köpekleri ile yaptığı arama çalışmaları da sonuçsuz kaldı. Edinilen bilgiye göre bölgede Ecrin'e ait herhangi bir bulguya rastlanmaması nedeniyle 23 gündür devam eden arama çalışmaları durduruldu.

Kızını göreceği günü umutla beklediğini söyleyen Ecrin'in annesi Nursel Tunç, "Umutlarımız tükenmedi. Kızımın bu kapıdan girip kucağıma atlayacağı günü bekliyorum. Annesiz ne haldedir şimdi kızım? Anlayamıyorum. Düşmanımız yok. Kimsenin kalbini kırmadık. Bu köyde böyle bir olay daha önce hiç yaşanmadı. Arama çalışmalarından olumlu sonuç alınamadı. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum. Kızımı gören, duyan her kim varsa bize haber versin” dedi.

Çalışmalar çerçevesinde Ecrin Tunç'un fotoğrafları çevre köylere ve ilçelere dağıtıldı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler