HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

51 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan 6 kişi yakalandı

Adana'da hırsızlık ve silahlı yağma suçlarından toplam 51 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan 6 kişi, şafak vakti yapılan operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık ve silahlı yağma suçlarından kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 6 kişiyi yakalamak için harekete geçti.

Yapılan takip sonucunda hükümlülerin yerleri tespit edilerek bugün şafak vakti düğmeye basıldı. Polis eş zamanlı 6 ayrı adrese yaptığı baskında hırsızlık suçundan 17 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Cem A.'yı, 15 yıl hapis cezası bulunan Ferman S.'yi ve 10 yıl hapis cezası bulunan Yılmaz Ç. ile silahlı yağma suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan Ekrem A.'yı, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan Erdal E.'yi ve 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan Mehmet Ali Ö.'yü yakaladı.

Hükümlüler işlemlerinin yapılması için emniyete getirildi. Burada işlemleri tamamlanan hükümlüler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra cezaevine götürülmesi için adliyeye teslim edildi.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler