HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

52 metrelik direkte 5 saat evlilik pazarlığı

Bursa’da sol bacağı protez olan ve sara hastalığı bulunan Kenan Hamleci, işsiz olduğu ve ilaçlarını alamadığını öne sürerek, 52 metrelik baz istasyonu direğine çıkıp intihar girişiminde bulundu.

52 metrelik direkte 5 saat evlilik pazarlığı

Yakınları ve polis ekiplerinin ikna çabalarına yanıt vermeyen Hamleci, çıktığı baz istasyonundan 5 saat sonra indi. Hamleci polis ekiplerinden, evlenmek için İstanbul’da oturan bir kadın, özürlü motosikleti, 2 bin 500 lira nakit para ve gömlek istedi. Bu sırada yoldan geçmekte olan bir hurdacı çocuk, cep telefonuyla canlı yayın yaparak olan biteni arkadaşına izletti.

Olay, Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesi Çalı Mahallesi’nde meydana geldi. Kısa süre önce cezaevinden çıktığı öne sürülen sol bacağı protezli ve sara hastalığı bulunan 2 çocuk babası Kenan Hamleci, Küçük Sanayi Sitesi’ne giderek esnaftan iş istedi. Esnaftan olumlu yanıt alamayan Hamleci, Çalı Caddesi'nde bulunan bir GSM şirketine ait 52 metrelik baz istasyonu direğinin tepesine çıktı. Hamleci’yi fark eden vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

BASTONUYLA İTFAİYECİLERİ ENGELLEDİ

İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri, direğin altına minder kurarak önlem aldı. 52 metre yüksekte olan Hamleci, polis ekipleriyle telefonda iletişime geçti. Hamleci’nin ikna olmamasıyla itfaiye ekibi merdivenle yukarı ulaşmaya çalıştı. İtfaiye ve vincin merdiveni baz istasyonuna ulaşamayınca , 2 itfaiye eri yukarıya tırmandı. Kenan Hamleci, itfaiye erlerine elindeki bastonla vurarak aşağı inmelerini söyledi.

HURDACI CEP TELEFONUYLA CANLI YAYIN YAPTI

Bu sırada bölgeden geçen 17 yaşındaki hurdacı Zaim Jenal, 'Çekçek' diye tabir edilen arabasını bırakarak cep telefonuna sarıldı. Bir arkadaşını görüntülü arayan Jenal, olan biteni canlı yayında izleterek görüşme yaptı. Jenal, gazetecinin sorusuna, “Ne yapıyor bu adam, ne sıkıntısı varmış. Bende olayı arkadaşıma canlı yayında izletiyorum” dedi.

ENİŞTESİ SARA KRİZİ GEÇİRDİ, SAĞLIK EKİPLERİYLE KAVGA ETTİ

Polis ekiplerinin haber vermesi üzerine Kenan Hamleci’nin yakınları geldi. Cep telefonuyla Hamleci’yle görüşen ve sara hastalığı bulunan eniştesi Abdullah Kalkancı, kriz geçirdi. Kalkancı’ya ilk müdahale Nilüfer Suç Önleme ve Araştırma Ekipleri tarafından soğan ve su yardımıyla yapıldı. Daha sonra 112 ekipleri Kalkancı’ya müdahale etti. Kalkancı, 112 ekiplerine şekerinin 700’e çıktığını söyledi. Sağlık ekibinin şeker ölçümünde 310 çıkmasıyla deliye dönen Kalkancı, “Sizin cihazınız bozuk. Benim şekerim şuanda 700’e çıktı. Ölçmeyi bilmiyorsun, ayrıca 310’da yüksek bir rakam. Senin şekerin 300 olsa dayanamaz ölür gidersin” dedi.

İSTANBULLU KADIN, 2 BİN 500 LİRA PARA, MOTOSİKLET VE GÖMLEK

Polis ekiplerinin 5 saat süren çabalarına rağmen ikna olmayan Hamleci, rütbeli bir polis ile telefondan konuşmak istediğini ve isteklerini söyleyeceğini belirtti. Hamleci, rütbeli polise cep telefonundan, "Karım beni terk etti. Beni İstanbul’da yaşayan bir kadın ile evlendirin. 2 bin 500 lira nakit paraya ihtiyacım var. Ulaşım için özürlü motosikleti istiyorum. Ayrıca yukarıya çıkarken gömleğim yırtıldı. Sizden gömlek istiyorum. Bu isteklerimi yerine getirirseniz aşağı inerim” dedi. Hamleci, rütbeli polisin "Şartlarını yerine getireceğiz" demesiyle 5 saatlik intihar girişimini sonlandırarak indi. 2 çocuk babası Hamleci, 112’nin müdahalesi ardından polis merkezine götürüldü.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler