HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

55 yaşındaki kadına gasp ve tecavüz eden 4 kişi tutuklandı

Elazığ'da 55 yaşındaki kadının evine pencereden girerek bıçak zoruyla tecavüz ve gasp eden 4 şüpheli, özel ekip tarafından yakalanarak tutuklandı.

Elazığ'da bir kadının evine pencereden giren 4 şüpheli, 55 yaşındaki kadını bıçak zoruyla tecavüz ve gasp etti. Yaşlı kadını tecavüz ve gasp eden 4 şüpheli polisin çalışması sonucu yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Edinilen bilgilere göre olay, 3 gün önce merkez Rizaiye Mahallesi'nde bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. İddiaya göre, balkondan tırmanarak, banyo penceresinden eve giren şüpheliler E.G., B.Ç., Y.Y. ve F.B., 55 yaşındaki yalnız yaşayan Gürcistan asıllı Türk vatandaşı kadını bıçakla tehdit ederek 8 bin lira para ile 3 adet cep telefonunu gasp etti. Gasp sonrası zanlılardan bir tanesi, yaşlı kadına bıçak zoruyla tecavüz etti.

Gasp ve tecavüze uğrayan kadın yaşadıklarını polise anlattı. Olayla ilgili Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde özel bir ekip kuruldu. Özel ekip, 24 saat aralıksız çalışmasının ardından şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Şüpheliler E.G., B.Ç., Y.Y. ve F.B.'nin kent merkezinde bulunan evlerine baskın yapıldı. Yapılan baskında 4 şüpheli de yakalanırken, gasp ettikleri paranın 6 bin 335 lirası ile 3 adet telefon ele geçirildi.

Hırsızlık, yağma gibi suçlardan sabıkası olduğu öğrenilen 4 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından 'Yağma ve Tecavüz' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler