HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

6 ilde silah kaçakçılığı operasyonu

Sivas merkezli 6 ilde yapılan operasyonda 43 kişi yakalandı, 3'ü kurusıkı 15 tabanca ve çok sayıda dolu fişek ele geçirildi.

SİVAS (A.A) - Sivas merkezli 6 ilde silah kaçakçılarına yönelik eş zamanlı operasyonda 43 kişinin yakalandığı bildirildi.

Sivas Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas ve ilçelerinde silah ticareti yapan kişilere yönelik Şarkışla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 6 ay süren çalışmalar sonucunda dün operasyon düzenlendi.

Sivas kent merkezi, Şarkışla ve Yıldızeli ilçesi ile İstanbul, Ankara, Kayseri, Tokat ve Kahramanmaraş'ta eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon kapsamında 23 adreste arama yapıldı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 12 ruhsatsız tabanca, 3 kurusıkı tabanca ve bin 504 dolu fişek ele geçirildi.

Ekiplerce yakalanan 43 kişiden 32'si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. 11 şüphelinin ise sorgularının tamamlanmasının ardından Şarkışla Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edileceği belirtildi.

Tüm haberler

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler