HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

6 yaşındaki Furkan, İznik Gölü’nde boğuldu

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde,6 yaşındaki Furkan Vardar, serinlemek amacıyla girdiği İznik Gölü’nde boğuldu.

6 yaşındaki Furkan, İznik Gölü’nde boğuldu

(Bursa), (DHA)-Bursa’dan İznik Gölü Orhangazi Sahili'ndeki Çamlık tesislerine piknik için gelen Meryem- Fikret Vardar çiftinin 3 çocuğundan ortancası olan Furkan, öğlen saatlerinde 10 yaşındaki ağabeyi ile birlikte serinlemek amacıyla İznik Gölü’ne girdi. İki kardeş bir süre suda oynarken, kısa bir süre piknik alanına giden ağabey, döndüğünde kardeşini bulamadı, ailesine haber verdi. Gölde kaybolanFurkan için polis, jandarma ve sahilde piknik yapan yüzlerce kişi seferber oldu.

Minik Furkan’ın suda mı yoksa sahilde mi kaybolduğunu gören olmadığı için bir grup gölde, bir grup da sahil şeridinde çocuğu aradı. Gençler göl içinde elele tutuşarak Furkan’ın en son görüldüğü noktada arama yapmaya başladı. Kısa bir süre sonra ise minik Furkan’ın suyun dibinde hareketsiz bedinene gençler tarafından ulaşıldı.

Gençlerin kucaklayıp kıyıa çıkardığı Furkan’a ilk müdahale ise sahilde piknik yapan Asil Çelik firmasının sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Kalp masajı ve suni teneffüs uygulaması yapılan Furkan daha sonra sahile gelen ambulansa konularak Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Minik Furkan burada doktorların tüm çabalarına rağmen hayata döndürülemedi.

Oğullarının ölüm haberini alan Meryem- Fikret Vardar çifti, sinir krizi geçirdi.Polis ekipleri ve yakınları çifti sakinleştirmeye çalıştı.

Furkan Vardar’ın cesedi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler