HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

6 yıl sonra ağabeyi gibi öldürüldü

Adana'da otomobilinden indiği sırada uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden 42 yaşındaki Hasan Gökçe'nin ağabeyi 47 yaşındaki Hikmet Gökçe'nin de 6 yıl önce aynı şekilde öldürüldüğü ortaya çıktı

6 yıl sonra ağabeyi gibi öldürüldü

ADANA, (DHA)- Hasan Gökçe'nin cinayet şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlatılırken, ilk olayın şüphelilerinin de halen arandığı belirtildi.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Kocavezir Mahallesi'ndeki Kocavezir İş Merkezi'nde beyaz eşya mağazası bulunan Hasan Gökçe, dün saat 18.30 sıralarında işyerini kapatıp, Emek Mahallesi'ndeki evine geldi. Apartmanın önüne 01 DBK 88 plakalı aracını park eden Gökçe, evine giderken kimliği belirsiz kişi ve ya kişilerin tabancayla açtığı ateş sonucu ağır yaralandı. Yakınları tarafından özel bir hastaneye götürülen Hasan Gökçe, kurtarılamadı.

AĞABEYİ İLE AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirilen Hasan Gökçe'nin katil veya katil zanlılarının yakalanması için çalışma başlatıldı. Gökçe'nin işyerinin bulunduğu Kocavezir İş Merkezi'nden evine gelmek için Bakım Yurdu Caddesi üzerindeki işyerlerinin güvenlik ve mobese kameraları incelemeye alındı.

Öte yandan Hasan Gökçe'nin ağabeyi Kocavezir İş Merkezi Başkanı Hikmet Gökçe de25 Şubat 2009'da evinin önündetabancayla vurularak öldürülmüştü. Ancak bugüne kadar Hikmet Gökçe'nin katil veya katil zanlıları yakalanamadı. Polis, her iki cinayetin de birbiriyle bağlantılı olma ihtimali üzerinde duruyor.

İŞYERİ DE KURŞUNLANMIŞTI

Ayrıca ağabeyi öldürüldükten 5 ay sonra Hasan Gökçe'nin Kocavezir İş Merkezi'ndeki işyerine pompalı tüfek ve tabancalarla ateş açılmıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda Gökçe de tüfekle ateş açarak karşılık verince çıkan çatışmada seken kurşunların isabet ettiği yoldan geçen Vahit Boraile İsmail Kutlu hafif şekilde yaralanmıştı. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla Abdülkerim Artık tutuklanmış, Gökçe ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. O dönem ağabeyinden sonra Kocavezir İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanlığı olan Hasan Gökçe, saldırıyı Kocavezir İş Merkezi'nin yönetimini ele geçirmek isteyen Garip Erbaş ve adamlarının düzenlediğini iddia etmişti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler