HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

60 bin liralık hırsızlık kamerada

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir marketten gerçekleştirilen 60 bin liralık hırsızlık, güvenlik kamerasına yansıdı.

60 bin liralık hırsızlık kamerada

Bodrum’un Akyarlar Mahallesi’nde bir markete giren 4 hırsız alkollü içki ve sigara çaldı. 4 zanlıdan 2’si yakalanarak tutuklandı. Zanlıların yaptıkları hırsızlık ise iş yeri kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Yaklaşık yarım saat kapıyı kırmak için uğraşan hırsızlar kapıyı kırdıktan sonra yarım saat içerisinde 60 bin liralık tekel ürünü çalarak kaçtı. Sabah dükkanını açan market sahibi Arslan Eser ise tekel ürünlerinin çalındığını fark etmesi ile birlikte Jandarma ekiplerine haber verdi. Ekipler yaptıkları incelemelerin ardından güvenlik kameralarındaki görüntüleri inceledi. Jandarma yaptığı araştırma sonucunda, zanlılardan A.M.A.’yı Bodrum’da, A.C.’yi ise İzmir’de yakaladı. Bodrum’da yakalanan A.M.A.’nın üzerinde 10 gram esrar maddesi ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan A.M.A. ile A.C. mahkemeye sevk edildi. Bodrum Adliyesine getirilen A.M.A. gazetecilere, "Güzel çekin yakışıklı çıkayım" diyerek poz verdi. A.M.A. mahkemece, "hırsızlık ve uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı. A.C. isimli zanlı ise "hırsızlık" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın ardından iş yeri sahibi Arslan Eser, 60 bin liralık zararı olduğunu belirterek, “İş yeri kamerasından görülüyor, çuvallar ile tüm ürünleri çalıyorlar bir an önce 2 zanlını daha yakalanmasını istiyorum” dedi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler