HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

60 metreden ölüme atladı

Umut Özgür Doğan (35), 'denize gireceğim' diyerek Mankafalar Mevkii’ndeki 60 metrelik uçurumdan atladı.

60 metreden ölüme atladı

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, arkadaşlarıyla birlikte alkol aldıktan sonra ayakkabılarını çıkaran Umut Özgür Doğan (35), 'denize gireceğim' diyerek Mankafalar Mevkii’ndeki 60 metrelik uçurumdan atladı. Doğan’ın cesedi deniz kıyısında bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul’da matbaacılık yapan Umut Özgür Doğan, haftasonu tatili için Emrah D. (31) Hasan Gürkan U. (26) ile birlikte dün 34 KT 1891 plakalı hafif ticari araçla Bursa’ya geldi. Görükle Mahallesi’nde oturan arkadaşları Halenur T.’u (22) da alan 3 arkadaş saat 01.30’da Mudanya İlçesi’nin Kumyaka Mahallesi Mankafalar Mevkii’ne geldi. Burada deniz manzarası izleyerek araç içinde alkol alan arkadaşlardan, aracın arka koltuğunda oturan Umut Özgür Doğan iddiaya göre, bir ara "Ben denize gireceğim" diyerek ayakkabılarını çıkardı. Arkadaşları "Geç oldu, hava karanlık sonra girersin" diyerek ikna ettikleri Doğan’ı tekrar araca bindirdi. Ailevi nedenlerle sıkıntıları bulunduğu iddia edilen Doğan, saat 03.00 sıralarında bir kez daha ayakkabılarını çıkararak, 60 metre yükseklikten kendini boşluğa bıraktı.

Araçta bulunan arkadaşları durumu hemen 112 Acil Servis ve jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine Mudanya Sahil Güvenlik DEGAK-11 Komutanlığı’na ait tekne ve dalgıçlarla denizden arama yapıldı. Ancak karanlık olduğu için ceset bulunamadı. Mudanya ilçe jandarma komutanlığı, Bursa AFAD Arama -Kurtarma ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İftariye Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce sürdürülen arama çalışmaları sonucu günün ağarmasıyla birlikte Doğan’ın cesedi atladığı yerin kumsalında bulundu.

Cesedi kıyıdan alan Sahil Güvenlik botu Kumyaka Mahallesindeki balıkçı barınağına getirdi Ceset buradan otopsi için Mudanya Belediyesi cenaze aracıyla Mudanya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayın şokunu yaşayan arkadaşları, Doğan’ın ailevi nedenlerle hayata kırgın ve küskün olduğunu belirterek, "Çok üzgünüz, iyi bir arkadaşımızdı" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler