HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

7 kız öğrenciye istismarla suçlanan öğretmene 182 yıl hapis istemi

Adana'da 7 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen biyoloji öğretmeni 42 yaşındaki G.G. hakkında 182 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Suçlamayı kabul etmeyen G.G., "Zaman zaman, şaka olarak bazı sözler söyledim. Öğrencilerin saçlarındaki topuzlarına dokunduğum oldu. Kendi çocuğuma gösterdiğim sevgi gibi yanaklarını sıktım, burunlarını çektim. Herhangi bir cinsel istismar eyleminde bulunmadım" diye savunma yaptı. G.G. tutuklandı.

7 kız öğrenciye istismarla suçlanan öğretmene 182 yıl hapis istemi

Merkez Seyhan İlçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde bulunan sadece kız öğrencilerin eğitim gördüğü bir Anadolu Lisesi'nde 7 öğrenci okul yönetimine biyoloji öğretmeni G.G.'nin kendilerine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Okul yönetiminin polise bildirmesiyle başlayan soruşturmada G.G. nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

'YANAKLARINI SIKTIM, BURUNLARINI ÇEKTİM'

Suçlamayı kabul etmeyen G.G., "Zaman zaman, şaka olarak bazı sözler söyledim. Öğrencilerin saçlarındaki topuzlarına dokunduğum oldu. Kendi çocuğuma gösterdiğim sevgi gibi yanaklarını sıktım, burunlarını çektim. Herhangi bir cinsel istismar eyleminde bulunmadım" diye savunma yaptı. G.G. tutuklandı.

182 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı. Savcı, G.G.'nin öğrencileri, boynuna sarılarak, masaj yaptırarak, dövme bahanesiyle arkadan sarılarak ve göğüslerini ellemeye çalışarak cinsel istismarda bulunduğunu belirtti. Cinsel istismar ve hürriyetten yoksun kılma suçlarından toplam 182 yıla kadar hapsi istenen G.G. hakkında 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler