HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

7'nci kattan düşen 4 yaşındaki Ecrin'in kayıp teyzesi bulundu

Temizlik işçisi Şükrü Deniz'in havada tutarak ölümden kurtardığı 4 yaşındaki Ecrin Esen'in 1 haftadan bu yana kayıp olan zihinsel ve görme engelli teyzesi bulundu

7'nci kattan düşen 4 yaşındaki Ecrin'in kayıp teyzesi bulundu

Eskişehir'de oturdukları 7'nci kattaki evlerinin penceresinden düşerken temizlik işçisi Şükrü Deniz'in havada tutarak ölümden kurtardığı 4 yaşındaki Ecrin Esen'in 1 haftadan bu yana kayıp olan zihinsel ve görme engelli teyzesi 31 yaşındaki Nurcan Geyik, Seyitgazi İlçesi'nde bulundu.

Eskişehir'in Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'ndaki Şahin Sitesi'nde 28 Kasım 2014 tarihindekaldırımı süpüren temizlik işçisi 41 yaşındaki Şükrü Deniz, önce ayakkabıları düşen minik Ecrin Esen'i görünce havada tutup birlikte yere yuvarlandı. Şükrü Deniz yaralanmazken, Ecrin, ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 gün boyunca hastanenin çocuk yoğun bakım servisinde kalan Ecrin daha sonra ortopedi servisine alındı. Ecrin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay günü Ecrin'i evde tek başına bırakıp dışarı çıkan teyze zihinsel engelli olan ve bir gözü görmeyen Nurcan Geyik, 1 hafta önce kayıplara karıştı. Ecrin'in annesi Yaşar Esen, kızkardeşinin bulunması için polise başvurdu. Nurcan Geyik'in dün akşam saatlerinde daha önce Seyitgazi ilçesine bağlı belde olan son yapılan düzenlemeyle mahalle statüsüne kavuşturulan Kırka'da jandarma ekipleri tarafından bulundu.

Abla Yaşar Geyik Kırka'ya giderek kardeşi Nurcan Geyik'i jandarma yetkililerinden teslim alarak Eskişehir'deki kızı Ecrin'in düştüğü apartmanın 7'inci kattaki evlerine getirdi. Ablasına sarılan Nurcan Geyik, "Ablama geldiğim için mutluyum. Ecrin'i özledim. Bir daha bu cahilliği yapmam, evden uzaklaşmam" diye konuştu.

Nurcan Geyik, ablasının cep telefonundan hastanede tedavisi süren Ecrin'le de konuşarak "Kuzum benim. Ben seni özledim. Taburcu olup gelince sana çay yapacağım" dedi.

"ECRİN ÇOK İYİ, AYAKKABILARINI SORUYOR"

Abla Yaşar Esen de kayıp kız kardeşini bulduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Esen, "Nurcan, kızım Ecrin'e bakıyordu. Ecrin de onlara abla diyor. Ecrin hastaneden taburcu edilecek. Bize düşen ayakkabılarını soruyor. Ecrin'in sağlık durumu o kadar iyi ki sanki o olayı hiç yaşamamışız, sanki yedinci kattan düşmemiş gibi" diye konuştu.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler