HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

8 ay kız çocuğuna hem işkence yaptı hem fuhuş yaptırdı

Adana'da 8 ay önce kafede çalışan 17 yaşındaki kızı kandırıp eve kapatarak hem fuhuş yaptırdığı hem de işkence yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

8 ay kız çocuğuna hem işkence yaptı hem fuhuş yaptırdı

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesinde meydana geldi.

İddiaya göre, 37 yaşındaki M.D., Turgut Özal Bulvarı'nda gittiği kafede çalışan 17 yaşındaki S.S.Ç. ile arkadaş oldu. Bir süre sonra M.D. kız çocuğunu kandırıp evine götürdü. Burada kıza tecavüz eden M.D. kız çocuğuna 100 lira karşılığında fuhuş yaptırmak istedi. Ancak kız çocuğu istemeyince ona işkence yapıp darp etti. Kız çocuğu ölüm korkusuyla M.D.'nin bulduğu müşterilerle 100 lira karşılığında birlikte oldu. Bu sırada S.S.Ç.'nin ailesi de kızları eve gelmediği için polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Aradan 8 ay geçmesine rağmen kız çocuğu bir türlü bulunamadı. Bu sırada M.D., S.S.Ç.'ye hem işkence yapıp hem de fuhuş yaptırmaya devam etti.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'ne M.D. isimli bir kişinin yaşı küçük kıza zorla fuhuş yaptırdığı ihbarı geldi.

Polis bu ihbarla harekete geçerek M.D.'nin evine baskın yaptı. Yapılan baskında M.D'yi evde gözaltına aldı. Evin kilitli odasında da kız çocuğu bağlı bir şekilde bulundu. Kız çocuğunun yapılan işkenceden dolayı kolları yara içinde olduğu için hemen hastaneye götürülerek tedavi edildi. M.D. ise emniyete getirildi. S.S.Ç. tedavisinin ardından çocuk şube müdürlüğüne götürülerek ifadesi alındı. Kız çocuğu ifadesinde M.D.'nin kendisini kandırıp evine götürdüğünü burada tecavüz ettiğini daha sonrada işkence yapıp, ölümle tehdit ederek fuhuş yaptırdığını söylediği öğrenildi.

M.D. ise kızı sevdiğini, evlenmek istediğini fuhuş yaptırmadığını ileri sürdü. İfadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen M.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kız çocuğu ise ailesine teslim edildi. (İHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler