HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

8 kişinin öldüğü selde 3 kişi de kayıp

Hopa'da meydana gelen sel felaketinde kaybolan 4 yaşındaki Taha Su' nun, evinden itfaiye aracı ile alındıktan sonra, aracın devrilmesi sonucu sel sularına kapılarak kaybolduğu öğrenildi.

Hopa'da meydana gelen sel felaketinde kaybolan 4 yaşındaki Taha Su' nun, su tehdidi altındaki evinden yakınları ile birlikte itfaiye aracı ile alındıktan sonra, aracın devrilmesi sonucu sel sularına kapılarak kaybolduğu öğrenildi.

Sundura mahallesinde yaşanan olayda, aşırı yağış nedeniyle Su ailesinin yaşadığı ev tehdit altına girince aile itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Ev sakinleri, kısa süre sonra gelen itfaiye aracına bindirildi. Ancak evden uzaklaşan itfaiye aracı dereye girince devrildi. Bu sırada araçta bulunan 4 yaşındaki Taha Su, dere sularına kapılarak kayboldu. Baba Erkan Su’nun da itfaiye hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

TALHA'NIN BABASI: BENİM OĞLUM GİTTİ

Sel felaketinde kaybolan 4 yaşındaki Taha Su’nun babası, açıklama yaptı. Acılı baba, "Ben iki senedir buradaki menfezle ilgili şikayetlerde bulundum, beni kimse dinlemedi. Burada bir ihmal var, bu ihmale neden olan belediye yetkililerinden şikayetçiyim. İki elimde yakalarında olacak. Benim oğlum gündüz vakti gitti. Benim oğlum gitti, benim oğlum artık yok, bana bunu kim anlatır. Eşim, çocuğum evden çıkmak isteyince itfaiye aracı gelmiş. İtfaiye aracına binmişler. Daha sonra araç devrilmiş, Oğlum derenin içine düşmüş. Benim oğlum gitti” diye konuştu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler