HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

8'inci sınıf öğrencisi N.A. kâbusu yaşadı

Adana'da 48 yaşındaki servis şoförü M.D., aracına binen 8'inci sınıfta okuyan kız öğrenci 13 yaşındaki N.A.'yı taciz ettiği iddiası ile tutuklandı.

8'inci sınıf öğrencisi N.A. kâbusu yaşadı

Gazi Ortaokulu, 8'inci sınıf öğrencisi N.A. ailesine, okul servislerinden birini kullanan M.D.'nin kendisini elle taciz ettiğini söyleyince, baba M.A. polise başvurdu.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, M.D.'yi gözaltına aldı. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde psikologlar gözetiminde ifade veren N.A., "Okulun yanındaki kafeteryada, arkadaşımın doğum gününü kutluyorduk. Yanıma geldi, kolumu tutup benimle konuşmak istediğini söyledi. Ben kolumu çekmek isteyip sakındıkça, o yeniden koluma dokunmayı sürdürdü. Uzaklaştım, bir kaç gün sonra tekrar geldi. Cep telefon numaramı istedi, benimle görüşmek istediğini söyledi. Ben bunların cinsellik amacıyla yapıldığını hissettim" diye bilgi verdi.

N.A.'nın iddialarını yalanlayan M.D., ifadesinde amacının öğrenciye yardım etmek olduğunu savundu. İfadesinde, "Akadaşları ile tartışmıştı, ben de teselli etmek için, konuşmak istedim. Taciz etmek amacıyla yapmamıştım" iddiasında bulunan M.D., çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler