HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

9 yaşındaki çocuk asılı bulundu

Konya'da, tek katlı evlerinin damında çamaşır ipinde asılı bulunan 9 yaşındaki Yunus Sapmaz, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Dere Zafer İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi olan Yunus Sapmaz'ın yarın okulunda düzenlenecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde şiir okuyacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis, Yunus Sapmaz'ın, iple oynadığı sırada asılı kaldığı şüphesi üzerinde duruyor.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Dere Aşıklar Mahallesi Tekke Sokak'taki tek katlı müstakil evde meydana geldi. 5 çocuk babası inşaat işçisi Hüseyin Sapmaz, oynamak için dışarı çıkan oğlu Yunus Sapmaz'ın uzun süre eve gelmemesi üzerine meraklanıp aramaya başladı. Evin çevresinde oğlunu göremeyen Hüseyin Sapmaz, duvara dayalı olan tahta merdivenle evin damına çıktığında çıktığında oğlunu çamaşır ipinin sarkan bölümünde asılı olarak buldu. Oğlu Yunus Sapmaz'ı, ipten kurtaran Hüseyin Sapmaz, hemen 112'yi aradı, ardından otomobilliyle yola çıktı. Yunus Sapmaz, yolda çağrılan ambulansa alındıktan sonra Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yunus Sapmaz, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

OYNERKEN ASILI KALDI

Polis yaptığı incelemede, Yunus Sapmaz'ın dizlerinde yara izleri olduğunu saptarken, iple oynadığı sırada asılı kaldığı şüphesi üzerinde duruyor. Yunus Sapmaz'ın daha önce de oynamak için sık sık evin damına çıktığı ve gelen kuşlara yem verdiği öğrenildi. Dama çıkmak için kullanılan tahta merdivenin birkaç basamağının 2 gün önce kırıldığı ve Hüseyin Sapmaz tarafından tamir edildiği belirtildi.

23 NİSAN'DA ŞİİR OKUYACAKTI

Dere Zafer İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Yunus Sapmaz'ın, yarın okulunda düzenlenecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde şiir okuyacağı öğrenildi. Öğretmenleri Yunus Sapmaz'ın derslerinde de başarılı bir öğrenci olduğunu belirtti.

DHA

En Çok Aranan Haberler