HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

9 yaşındaki kızının yanında öldürüldü

Bursa’da borç- alacak anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışma cinayetle bitti.

9 yaşındaki kızının yanında öldürüldü

BURSA, (DHA) - Yusuf Velioğulları, birlikte iş yaptığı arkadaşı Cumali Erdoğan’ı, 9 yaşındaki kızının yanında tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, merkez Osmangazi İlçesi, Bursalı Tahir Caddesi, İntizam Mahallesi’nde dün akşam meydana geldi. Daha önce tekel bayisi işleten 35 yaşındaki Cumali Erdoğan, arkadaşı 39 yaşındaki Yusuf Velioğulları’ndan bir süre önce borç para aldı. Daha sonra çalıştırdığı işyerini kapatan Cumali Erdoğan parasal sıkıntı çekince borcunu ödeyemedi. Bunun üzerine taraflar, konuşmak üzere dün akşam Erdoğan'ın devrettiği işyerinde buluştu. Taraflar arasındaki tartışma küfürleşme ve kavgaya dönüşünce, iddiaya göre yanında bulunan tabancayı çeken Yusuf Velioğulları, Cumali Erdoğan’a, kızı Ş.E.’nın yanında kurşun yağdırdı. Başına 2, sol kol ve sağ karın boşluğuna birer kurşun isabet eden Cumali Erdoğan kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerine gelen 112 ambulansıylaMuradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Cumali Erdoğan yaşamını yitirdi. Olaydan sonra kaçan Yusuf Velioğulları ise, daha sonra polisi arayarak silahıyla birlikte teslim oldu.

'GEBER' DİYEREK ATEŞ ETMİŞ

Olaydan sonra ifadesi alınan Cumali Erdoğan’ın eşi Mürvet Erdoğan, Yusuf Velioğulları ile eşinin birlikte iş yaptıklarını belirterek şöyle dedi:

"Bu nedenle aralarında alacak verecek meselesi vardı. Ancak, eşimin borcunu ödediğini biliyorum. Buna rağmen Yusuf, sürekli ondan para istiyordu. Olaya tanık olan kızım, şahsın işyerine gelerek babasına 'geber' diyerek tabanca ile ateş ettiğini söyledi."

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, gözaltına alının Yusuf Velioğulları Cumhuriyet Savclığına sevk edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler