HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

940 günlük morg esareti bitti

Belçika'da karıştıkları kavgada öldürülen Afyonkarahisarlı Uğur (32) ve Süleyman Aygün (33) isimli kardeşlerin ailesi tarafından 940 gün sonra morgdan alınan cenazeleri uçakla Eskişehir’e getirildi.

940 günlük morg esareti bitti

ESKİŞEHİR (İHA) - 2010 yılının Eylül ayında kavgalı oldukları Mesut U. tarafından Belçika'nın Flaman bölgesi Meulebeke kasabasında sokakta tabancayla vurularak öldürülen, ancak cenazeleri adli izin olmadığı için 940 gündür morgda bekletilen Uğur ve Süleyman Aygün isimli kardeşlerin cenazeleri önceki gün baba Vahit ve anne Naziye Aygün'e teslim edildi.

Aygün ailesi tarafından alınan cenazeler uçakla Eskişehir’e getirildi.

Hükümetin aracılığı olmasaydı çocuklarımı alamazdım diyen acılı baba Vahit Aygün (64), “Allah devletimizden bin kere razı olsun. Devletimiz olmasa işimiz zordu. Devletimizin aracılığıyla ve kendim şikayette bulunacağım. Daha çocuklarımı göremedim. Savcıdan izin almam gerektiği söylendi. Otopsileri yapılmış cenazeler, neden izin gerekti anlamış değilim” diye konuştu.

Eskişehir’den ambulansa alınan Aygün kardeşlerin cenazeleri Afyonkrahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Güveç köyüne götürüldü.

Cenazelerin öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

[**

**](https://www.mynet.com/gunun-ozet-haberleri)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler