HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da ağlatan kuyumcu soygunu

Kuyumcu dükkanları bir yıl içinde ikinci kez soyulan kadın, zor koşullarda çalışıp iş yerini açtıklarını söyleyip ağlayarak polislerden altınların bulunmasını istedi.

Adana - Alınan bilgiye göre, merkez seyhan ilçesi Ova Mahallesi'nde Mahfız Yel'e ait kuyumcuya motosikletle kar maskeli ve biri pompalı tüfekli 2 kişi geldi. Şahıslar, silah tehdidiyle kuyumcuyu etkisiz hale getirip, yaklaşık 1 kilo altın ve 6 bin lirayı alıp motosikletle kaçtı. Zanlılar kaçarken de havaya bir el ateş etti. Olayı haber alan polis ekipleri, kısa sürede kuyumcu dükkanına gelerek şahısların eşkalini aldı. Daha sonra bölgede helikopter destekli arama çalışması başlatıldı. Bu sırada iş yerlerinin soyulduğunu öğrenerek olay yerine gelen Ayten Yel, sinir krizi geçirdi.

Yakınlarının sakinleştirmeye çalıştığı Yel, dükkanlarının ikinci kez soyulduğunu belirterek, "İlk olayda altınlar geri gelmedi. Bu bir değil, iki değil. Ben mangal kömürü yaparak bu dükkanı açtım. Mangal kömürü nasıl yapılır bilir misiniz? Ben altınları istiyorum. Bunlar çocuklarımın rızkı" diyerek ağladı.Kısa sürede zanlıların kaçtığı motosikleti bulan polis ekipleri, evlerin çatılarında aramalara devam etti. İki zanlı, bir evin çatısında gizlenmiş halde, çalınan altınların bir kısmıyla yakalandı.Zanlılar sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Mahfız Yel'e ait kuyumcu dükkanı, 23 Ocak'ta kar maskeli bir kişinin parke taşıyla vitrini kırması sonucu soyulmuş, 5 kilo altın alan soyguncu kaçmıştı. (AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler