HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da çifte cinayet

ADANA (İHA) - Adana'da bir şahıs, davadan vazgeçme karşılığı hastane masrafının karşılanmasını isteyen davacı ve arkadaşını kıraathanede silahla vurarak öldürdü.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan Dostlar Kıraathanesi'nde saat 16.30 sularında meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 1 yıl önce kız

meselesi yüzünden Rüstem Tataş isimli bir şahıs öldürüldü. Maktulün kardeşi Hüseyin Tataş da hasımlarından Ayhan Gençgin'i bıçakladı. Olayda yaralanan ve uzun süre hastanede tedavi olan Ayhan Gençgin, Hüseyin Tataş ile mahkemelik oldu. Halen mahkemeleri süren taraflardan Ayhan Gençgil ve arkadaşı İsmail Kara, bugün olay yerine gelerek Hüseyin Tataş'ın kardeşi İsa Tataş'tan hastane masraflarını karşılamaları halinde davadan vazgeçeceklerini söyledi. Ancak taraflar arasında önce anlaşmazlık sonra da tartışma çıktı. Bu sırada silahına sarılan İsa Tataş, Ayhan Gençgil ve arkadaşı İsmail Kara'yı vurdu. Gençgil ve arkadaşı Kara olay yerinde hayatını kaybederken saldırgan Tataş, kaçarak kayıplara karıştı.
Polis, cinayet zanlısı İsa Tataş'ın yakalanması için çalışma başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler