HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da fakülte yolunda tacize sosyal medyadan isyan!

Adana'da üniversite öğrencilerinin geçmek zorunda oldukları 2.5 kilometrelik yolda meydana gelen sözlü taciz olaylarına yönelik olarak sosyal medya üzerinden isyan edince belediye harekete geçti. Rektörlüğe yaptıkları başvurulardan sonuç alamayan öğrencilerin dertlerini sosyal medyadan duyurması üzerine harekete geçen Adana Büyükşehir Belediyesi ile üniversite yönetimi arasında yapılan toplantıda flaş kararlar alındı.

Adana'da fakülte yolunda tacize sosyal medyadan isyan!

Adana'da Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi binası kampüs dışında olduğu için öğrenciler, ders aralarında yemekhaneye gitmek ve diğer okul işlerini yürütebilmek için 2.5 kilometre uzaklıktaki kampüse tarla içinden veya patika yollardan yürümek zorunda kalıyor.

Sürekli aynı yolu yürümek zorunda kalan ve yolda sözlü tacize uğrayan öğrenciler, rektörlüğe yaptıkları başvurulardan sonuç alamayınca çareyi dertlerini sosyal medyadan duyurmakta buldu. Binlerce paylaşım üzerine Adana Büyükşehir Belediyesi ile üniversite yönetimi arasında yapılan toplantıda, ücretsiz ring hizmeti veren otobüs sayısının artırılması ile kampüs içindeki 2.5 kilometrelik yolun rehabilitasyonunun hızlandırılması kararlaştırdı. (Habertürk)


En Çok Aranan Haberler