HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da feci kaza! Yaşlı çifte motosiklet çarptı

Adana'da Merkez Seyhan İlçesinde, motosikletle hastaneden dönen yaşlı çifte otomobil çarptı. Mürüvvet Elmas yaşamını yitirdi, kazadan yaralı kurtulan Yalçın Elmas eşinin başında gözyaşı döktü

Adana'da feci kaza! Yaşlı çifte motosiklet çarptı

Adana'da Merkez Seyhan İlçesi’nin Gürselpaşa Mahallesi’nde oturan Yalçın Elmas, rahatsızlığı bulunan eşi Mürüvvet Elmas’ı hastaneye kontrole götürdü. Hastaneden dönüşte Fatih Mahallesi’ndeki semt pazarından da alışveriş yapan çifte, 01 BHG 73 plakalı motosikletle evlerine giderken Güney Kıyıboyu Caddesi Bozdoğanoğlu Bulvarı kavşağında arkalarından gelen 35 yaşındaki Seymen Özkan’ın kullandığı 42 PD 572 plakalı beton mikseri çarptı.

Devrilen motosikletten yola fırlayan Mürüvvet Elmas, mikserin altında kalarak olayyerinde yaşamını yitirdi. Başında kask bulunan Yalçın Elmas ise motosiklet ile birlikte sürüklenerek hafif yaralandı. Kazadan sonra çevredekilerin tepkisi üzerine mikseri olay yerinde bırakan sürücü Seymen Özkan, polis karakoluna giderek teslim oldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Yalçın Elmas, eşini yalnız bırakmak istemediği için hastaneye gitmeyi kabul etmedi.

BABA-OĞUL BİRBİRLERİNE SARILIP GÖZYAŞI DÖKTÜ

Yerde sürüklendiği için vücudunda sıyrıklar oluşan Yalçın Elmas, ambulanstan inip eşinin cesedinin başına oturdu. Bu sırada kazayı haber alan çiftin çocukları Ümit Elmas da olay yerine geldi.

Annesinin öldüğünü öğrenen Ümit Elmas da babasının yanına oturup, gözyaşlarına boğuldu. Yan yana oturan baba ile oğlu bir süre üzeri örtülü Mürüvvet Elmas’ın cansız bedenine bakıp gözyaşı döktü.

Yaşanan manzaraya daha fazla dayanamayan sağlık görevlileri, Yalçın Elmas’ı ambulansa bindirip tedavi için hastaneye götürdü. Polis ekipleri de annesinin başında ağlayan Ümit Elmas’ı ekip aracına bindirerek cesedin yanından uzaklaştırdı.

Mürüvvet Elmas’ın Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan cenazesi, otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

DHA

En Çok Aranan Haberler