HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da gasp iddiası

Bir kişiyi darbederek motosikletini çaldığı iddia edilen zanlı, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde Furkan Çavuş, babasının yeni aldığı motosikletle gezmeye çıktı. Bu sırada yol kenarında bekleyen bir kişi el kaldırarak durdurduğu Çavuş'tan kendisini çalıştığı inşaat alanına bırakmasını istedi.

Çavuş, tanımadığı kişiyi motosikletinin arkasına bindirerek söylediği adrese götürdü. Burada Çavuş'a saldıran kişi, motosiklete binerek olay yerinden uzaklaştı. Motosiklet sahibinin şikayeti üzerine araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, isminin Muhammed Emin A. olduğunu belirlediği zanlıyı aynı gün bir pastahanenin önünde yakaladı.

Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüphelinin sorgusunda, hakkındaki suçlamayı kabul etmeyerek, "Gezmek için motosikleti aldım, geri verecektim" dediği öğrenildi.

Yaklaşık bir hafta önce de bir kadının çantasını "kapkaç" yöntemiyle çaldığı ileri sürülen zanlı, işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Burada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına saldırmak isteyen şüpheli, daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler