HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da kar kuyruğunda kavga

İftar öncesi Demirkazık Dağları'ndan kamyonetlerle getirilen karları satın alıp yemek için uzun kuyruklar oluşturan Adanalılar kuyrukta kar kavgasına tutuştu

Adana'da kar kuyruğunda kavga

Adana'da 50 dereceyi bulan sıcakta serinlemek isteyen vatandaşlar, iftar öncesi Demirkazık Dağları'ndan kamyonetlerle getirilen karları satın alıp yemek için uzun kuyruklar oluştururken, araya girmek isteyen bir kişi kavgaya neden oldu.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

_

Kuzey Afrika'dan gelen sıcak hava dalgasıyla birlikte Adana'da 50 dereceye varan hava sıcaklığında serinlemek isteyen vatandaşlar Demirkazık Dağı'ndan getirilen karı satın alıyor._

Kar satın almak ve iftardan sonra yemek isteyen vatandaşlar kamyonet önünde uzunkuyruk oluşturdu. Kuyruk uzun olunca vatandaşlar erken kar alabilmek için kuyruğa kaynak yapmaya başladı. Bu durumdan rahatsız olan vatandaşlar araya girenlerle tartıştı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce yumruklar konuştu. Bir vatandaş araya giren vatandaşa yumruk attı. Kuyruktaki diğer vatandaşlar araya girerek kavganın büyümesini önledi. Vatandaşlar kamyonet ile kar getiren satıcıya da tepki göstererek daha fazla kar getirmesini istedi. (İHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler