HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da kebapçı öldürüldü, çalışanı yaralı

Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'nde kebapçı 32 yaşındaki Burak Ünnü işyerinde tabanca ile öldürüldü, aynı yaştaki çalışanı Veysel Ateş'i de kalçasından vurarak yaraladı.

Adana'da kebapçı öldürüldü, çalışanı yaralı

Olay, saat 02.30 sıralarında Pınar Mahallesi Pınar Camii yakınındaki 'Kebapçı Yusuf'ta meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, işyeri sahibi Burak Ünnü'ye 6 el ateş etti. Ünnü, olay yerinde öldü, yanında bulunan çalışanlarından Veysel Ateş de açılan ateş sonucu kalçasından vurularak yaralandı. Saldırgan kişi veya kişiler kaçtı. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine çok sayıda polis sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 6 mermiyle ağır yaralanan Ünnü, ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Hastanesi'ne götürülürken yolda öldü. Ateş tedavisine de aynı hastanede devam ediliyor.

İşyerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, saldırganları tespit ederek yakalayabilmek için harekete geçti. Aynı işyerine yönelik birkaç gün önce de silahlı saldırı düzenlendiği, olayda ölen ya da yaralananın olmadığı belirlendi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler