HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da köpekler önce vuruldu, sonra araçla üzerlerinden geçildi

Adana'dan okuyucumuzdan gelen bu görüntüler vahşetin her geçen gün tırmandığının en net kanıtı gibi: Köpekler silahla vuruldu, otomobille üzerlerinden geçildi! Görüntüler yürek kaldıracak gibi değil.

MYNET HABER MERKEZİ

05309469500 numaralı MYNET WhatsApp Haber Hattımıza ulaşan okuyucumuz Mersin Kent Konseyi Doğa ve Hayvan Hakları Koruma Grup Başkanı Hakan Yeşilçay Adana'da yaşanan tüyler ürpertecek bir vahşetin görüntüsünü gönderdi.

KÖPEKLER ÖNCE VURULUYOR SONRA ÜZERLERİNDEN OTOMOBİLLE GEÇİLİYOR

Okuyucumuz Hakan Yeşilçay'ın gönderdiği ve anlattığı olay şöyle gelişiyor; Adana ili Kozan ilçesinde Köpek Barınağı Sorumlusu Gönüllü Nevra Ünlü'ye 3 köpeğin tüfek ile vurulduğu birinin de üstünden araba ile geçildiği ihbarı geliyor. Gönüllü Nevra Ünlü gelen ihbar üzerine olay yerine gittiğinde adeta büyük bir vahşetle karşılaşıyor. Görgü tanıklarının anlattığına göre gri Renault Symbol marka bir araçtan inan şahıs köpekleri vurup kapsülleri topladiktan sonra abi söylediğin köpekleri vurdum diye de telefonla birine bilgi veriyor. Ve bu noktadan sonra vahşet bir boyut daha atlıyor. Aynı şahıs can çekişen bir köpeğin de üstünden arabayla geçiyor.

OKUYUCUMUZ MERSİN KENT KONSEYİ DOĞA VE HAYVAN HAKLARI KORUMA GRUP BAŞKANI HAKAN YEŞİLÇAY OLAYI ŞÖYLE ANLATTI:

Köpek Barınağı Sorumlusu Gönüllü Nevra Ünlü gelen ihbar üzerine olay yerine gittiğinde 3 köpek tüfek ile vurulmuş birinin de üstünden araba ile geçilmiş şekilde bir vahşet ile karşılaşmıştır. Görgü tanıklarının anlattığına göre gri Renault Symbol bir araçtan inan şahıs köpekleri vurup kapsülleri topladiktan sonra abi söylediğin köpekleri vurdum diye de telefon ile konuşmuştur. Aynı şahıs bir köpeğin can çekiştiğini görünce aynı araç ile köpeğin üstünden geçerek vahşete devam etmiştir. Hayvan dostu bir ulusal yayıncı olarak bu vahşete yayınlarınızda yer vermenizi biz hayvanseverler rica ederiz. Karşılaştığımız bu skandal olayları milyonlarca kişiye gösterip etkisini artırmamızda yardımcı olduğunuz için MYNET Haber'e çok teşekkür ediyoruz.

_

NOT: WhatsApp hattımıza gün içinde yüzlerce görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır._


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler