HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana’da microlight tipi ucak düştü: 1 ölü

Adana'nın Yumurtalık bölgesinde microlight tipi tek kişilik uçak, olumsuz hava şartlarının da etkisiyle düştü. Olayda pilot hayatını kaybetti.

YUMURTALIK(Adana), (DHA) - Adana'nın Yumurtalık İlçesi'nde tek kişilik microlight tipi hafif uçağın yere çakılması sonucu öğretmen, 35 yaşındaki Kenan Koçak yaşamını yitirdi.

Olay, Yumurtalık İlçesi'nin Kaldırım Mahallesi'nde meydana geldi. Kenan Koçak, arkadaşları Mehmet Adıgüzel ve Doğan Türkyaşa ile birlikte aldığı mikrolift tipi hafif uçağı denemek için açık alana gitti. Uçakla havalanan Koçak, yaklaşık 50 metre yükseldikten sonra henüz belirlenemeyen nedenle kontrolü yitirdi. Hızla yere çakılan microlight tipi uçakta ağır yaralanan Kenan koçak, arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından Ceyhan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Koçak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ceyhan İmam Hatip Ortaokulu'nda görevli evli ve 2 çocuk babası Kenan Koçak'ın uzun süreden bu yana kullandığı paramatörü satıp ilk kez microlight tipi hafif uçak aldığı ve bu uçağı da ilk defa kullandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler