HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da nehirde kaybolan gencin cesedi bulundu

Adana'da serinlemek için girdiği Seyhan Nehri'nde kaybolan şahsın cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi'nde 5 Temmuz 2015 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, Soner Esen (28) dayısıyla birlikte Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi civarındaki Seyhan Nehri eski baraj mevkisine geldi. Esen'in dayısı nehrin kenarından uzaklaşırken, Esen serinlemek için nehre girdi. Soner Esen bir süre yüzdükten sonra boğulma tehlikesi atlatıp yardım istedi. Bu arada çevredeki vatandaşlar gencin dayısına olayı haber verdi. Dayısı nehre yaklaşıncaya kadar Esen suda kayboldu. Kaybolduğunu gören vatandaşlar polise haber verdi.

Olay yerine gelen polisler baraj kapaklarının kapatılmasının ardından nehre girerek arama yaptı. Dalgıç polisler yaklaşık 3 saatlik bir aramanın ardından gencin cansız bedenine ulaştı.

Sualtı polisleri tarafından sudan çıkartılan Soner Esen'in cesedi, yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Soner Esen'in cenazesi otopsinin ardından ailesine teslim edilecek.

FERYATLARI YÜREK DAĞLADI

Bu arada, Soner Esen'in annesi haberi alır almaz olay yerine geldi. Anne, nehrin kenarında gözyaşlarına boğulup, "Yandı içim Allah'ım bu ne" diye feryat etti. Annenin feryadı nehrin kenarına gelen vatandaşları da ağlattı.

(Ajanslar)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler