HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da polisin fuhuş operasyonu

Adana'da polis, fuhuş yaptıkları ileri sürülen 33 yaşındaki Leyla S. ile 31 yaşındaki Dilek K.'yı suçüstü yakaladı.

Adana'da polisin fuhuş operasyonu

ADANA, (DHA) - Merkez Seyhan İlçesi'nde bir barda çalışan Leyla S.'nin fuhuş yaptığı ihbarını alan Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, aynı suçtan çok sayıda kaydı bulunan kadınla müşteri gibi temas kuran polisler, 250 lira karşılığında anlaştı. Leyla S.'nin, kent merkezinde adresini verdiği otele giden polisleri müşteri sanan Leyla S.ile Dilek K. karşıladı. İki ayrı odaya çıkan polisler, kadınlara 250'şer lira verdikten sonra gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadesinde para karşılığında fuhuş yaptığını itiraf eden Dilek K. "16 yıldan beri fuhuş yapıyorum. Evde oturuyordum, 3 yıl önce bar ortamında tanıştığım ve fuhuş yaptığını bildiğim Leyla beni aradı, müşteri olduğunu söyleyip çağırdı. Otele geldik, pazarlık yapıp parayı aldıktan sonra müşteri bildiğim şahıslar polis olduklarını söyleyip gözaltına aldı" dedi.

Eşinden boşandıktan sonra çocuklarına bakabilmek için değişik işler yaptığını söyleyip son çare olarak da fuhuş yapmaya başladığını ileri süren Leyla S. de , "2 yıldan beri fuhuş yapıyorum. Daha önce değişik işlerde çalıştım, ama sürekli tacizlere maruz kalınca fuhuş yapmaya başladım. Telefon geldi, iki kadın istediklerini söylediler, ben de Dilek'i çağırdım. Müşteri olduğunu söyleyenler polismiş, bilmiyordum" diye konuştu.

Kadın ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler