HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Adana'da aynı sokakta oturan gençlerin silahlı kavgasında, 17 yaşındaki Adilcan Ortatepe ile 47 yaşındaki Meryem Derinpikap hayatını kaybederken, 17 yaşınraki Mert E. ağır yaralandı.

Adana'da silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi Akdeniz Mahallesi 500 ve 483 sokakların kesiştiği noktada meydana geldi. İddiaya göre, aynı sokakta oturan gençler, henüz bilinmeyen bir nedenle kavga etmeye başladı. Kavgaya karışan, isimleri açıklanmayan iki kardeşin pompalı av tüfeği ve tabancayla rastgele çevreye ateş etmesi sonucu, Adilcan Ortatepe, Meryem Derinpikap ve Mert E. ağır yaralandı. Mahalle sakinleri yarlalılardan Ortatepe'yi yakındaki özel bir hastaneye, Derinpikap'ı ise Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü. Sol göğsünden ve sol kolundan tabancayla vurulan Mert E. ise olay yerine gelen ambulans ile Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan ve çok kaybeden Ortatepe ile Derinpikap, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ameliyata alınan Mert E.'nin durumunun ise ciddiyetini koruduğu belirtildi.

SOKAKTAN GEÇERKEN VURULDU

Öfkelenen ölenlerin yakınları, cinayet zanlısının aracını yaktı. Araç itfaiye ekibi tarafından söndürülürken, polis mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. Aileler arasında tekrar bir gerginlik yaşanmaması için olay yerinin yakınına çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Adana Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Derinpikap'ın olayla alakasının olmadığı, kavga sırasında sokaktan geçerken pompalı av tüfeği ile vurulduğu öğrenildi. İsimleri açıklanmayan katil zanlısı kardeşlerden birini yakalayan polis, diğer kardeşinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler