HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana'da 'uzun far' cinayeti

Adana'da otomobilin uzun farını yaktığı için kendisini uyaran Fırat Doboğlu'nu (26) bıçaklayarak öldüren Yusuf Bozkurt (32) ile baba Devriş (67) ile kardeşi Ali Bozkurt, adliyeye sevk edildi.

Adana'da 'uzun far' cinayeti

Merkez Yüreğir İlçesi'nde oturan Fırat Doboğlu, dün ailesi ile birlikte piknik yaptıktan sonra 01 VB 199 plakalı otomobil ile evine dönmek üzere yola çıktı. Bu sırada hemen arkasından gelen Yusuf Bozkurt yönetimindeki 34 JS 4086 plakalı otomobilin uzun mesafe farlarının yanmasından dolayı rahatsız olunca pencereden elini çıkartıp sürücüyü uyarmak istedi.

Kendine küfür edildiğini sanan Bozkurt da,Polis Okulu Kavşağı'nda kırmızı ışıkta duran Fırat Doboğlu'nun yanına yaklaştı. Otomobilinin camını açan Yusuf Bozkurt, "Neden küfrediyorsun" diyerek küfür etti. Küfürleşme üzerine otomobilden inen Fırat Doboğlu, Ali Bozkurt'a saldırdı. Otomobildeki diğer kişilerin de karıştığı kavgada Yusuf Bozkurt, otomobilden aldığı bıçakla Fırat Doboğlu'nu bıçakladı. Ağır yaralanan Fırat Doboğlu götürüldüğü hastanededoktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Gözaltına alanın katil şüphelisi Yusuf Bozkurt, "Kolunu camdan çıkartıp, el işareti yaptı. Ben de küfrettiğini sandım. Yanına yaklaşıp karşılık verdim, araçtan inip kardeşime saldırdı. Böyle olmasını istemezdim, pişmanım" dedi.Yusuf Bozkurt ile babası Devriş Bozkurt ve kardeşi Ali Bozkurt ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen baba Devriş Bozkurt, "Bir el hareketi yüzünden, bunlar oldu. Ben yaşlı bir adamım engel olamadım. Keşke o adamın yerinde ben ölseydim daha iyiydi" diye konuştu.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler