HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adapazarı'nda otomobilin çarptığı 72 yaşındaki kadın öldü

Adapazarı'nda, alışveriş merkezinden çıktıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışan 72 yaşındaki Ülker Köseoğlu, bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Adapazarı'nda otomobilin çarptığı 72 yaşındaki kadın öldü

(DHA) - Otomobil sürücüsü 26 yaşındaki N.C. gözaltına alındı. Kazadan hemen sonra olay yerine gelen 112 ekibinin yaşlı kadını yaşatabilmek için gösterdiği çaba, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Olay Erenler İlçesi Yeni Mahallesi, Sakarya Caddesi üzerinde dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Yol üzerinde bulunan alışveriş merkezinden çıkarak caddede karşıya geçmek isteyen Ülker Köseoğlu'na, N.C. yjnetimindeki54 HC 273 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan kadının yardımına çevrede bulunan vatandaşlar koşarak hemen 112 ekiplerine haber verdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen sağlık ekibi Ülker Köseoğlu'na olay yerinde dakikalarca kalp masajı yaptı. Yaşlı kadın daha sonra ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazanın hemen ardından yaşananlar, orada bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kazayı gören bir vatandaş o anları anlatırken, "Teyze yolda dümdüz yürüyordu. Yere bakıp gidiyordu. Elinde bir şey vardı ve otomobil hızla çarptı" dedi.

Otomobil sürücüsünü gözaltına alan polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler