HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adıyaman'da fırtına hayatı felç etti

ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da etkili olan şiddetli fırtına hayatı felç etti. Binaların ve okulların çatıları uçtu, tabelalar düştü, soğuktan süs havuzları donarken, güneş enerjileri patladı.

Yeni yılın ilk gününe dondurucu soğuk ve şiddetli fırtına ile giren Adıyaman'da, hayat felç oldu. Şiddetli fırtına nedeniyle binaların ve okulların çatısı uçarken, uçan çatılar araçlara zarar verdi. Turgut Reis Mahallesi'nde bir binanın uçan çatısı Murat Özdemir adlı vatandaşın 31 E 8506 plakalı otomobilin üzerine düştü. Otomobil büyük ölçüde maddi hasara uğrarken, polis, itfaiye ve zabıta ekipleri olay yerinde çalışma yaptı. Yine aynı mahallede iki apartmanın daha çatısında hasar meydana geldi.
Şiddetli fırtına kamu binalarında da etkisini gösterdi. Emniyet İlköğretim Okulu'nun çatısı uçtu. Okulların tatil olması Emniyet İlköğretim Okulu'nda olası can kaybını önledi. Fırtına nedeniyle işyerlerinin camları kırılırken, dondurucu soğuk güneş enerjilerinin patlamasına neden oldu. Güneş enerjileri ve bacalar fırtınanın şiddetine dayanamayarak devrildi.

Hava sıcaklığının düşük olmasından dolayı kent merkezinde bulunan süs havuzları da dondu. Süs havuzları buz tutarken, çocuklar buz tutan havuzlarda eğlendi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler