HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Afyon'da trafik kazası: 3 ölü, 26 yaralı

Afyonkarahisar'da bir yolcu otobüsüyle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi yaralandı.

Afyon'da trafik kazası: 3 ölü, 26 yaralı

Kaza, akşam saatlerinde Afyonkarahisar-Ankara Karayolu'nun 35. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İdris Tosun yönetimindeki 26 KE 898 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücünün hatalı sollama yapması sonucu karşı yönden gelen Hüseyin Atasayan idaresindeki 07 GR 632 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, yolcu otobüsü ise yaklaşık 100 metrelik şarampole uçtu. Kazada otomobil sürücüsü İdris Tosun, aynı araçtaki Özcan Masat ile otobüste yolcu olarak bulunan ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Masat'ın, Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi Emniyet Amirliği'nde görevli polis memuru olduğu belirlendi. Otomobil ve otobüsün içindeki cesetler, Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği'ne bağlı ekipler tarafından çıkarıldı.

Bu arada, bir yolcunun bebeğini kaybettiğini söylemesi üzerine, jandarma ekipleri kazanın meydana geldiği bölgedeki ormanlık alanda bebeği aradı. Kazada yaralanan 26 kişi, yoldan geçen araçlar ve ambulanslarla Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralanan 26 kişiden, kimliği belirlenen 12'sinin isimleri şöyle: "Asu Demirdelen, Güley Yurtoğlu, Safure Bulut, Memnuniye Bulut, Nimet Sağlam, Yavuz Aldağ, Tayfun Savaş, Osman Kurt, Esra Duroğlu, Ayşe Duroğlu, Ceyda Duroğlu, Şirin Canlı."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler