HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Afyonkarahisar’da tehlikeli gerginlik

Ankara'da gerçekleştirilen ve 86 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyı Afyonkarahisar'da protesto eden gurup üyeleri ile başka bir grup üyeleri arasında arbede yaşandı.

Ankara'da sabah saatlerinde gerçekleştirilecek 86 kişinin öldüğü 200'e yakın kişinin de yaralandığı bombalı saldırıyı Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı sendika üyeleri yaptıkları basın açıklaması ve oturma eylemi ile protesto ettiler.

Merkez PTT binası önünde basın açıklaması yaptıktan sonra sloganlar atarak oturma eylemine başlayan yaklaşık 100 kişilik grubu gören başka bir grup, üzerine yürüyerek dağılmalarını istedi. Bir süre polisle görüştükten sonra dağılmaya karar veren gurup üyeleri olay yerinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra tekrar bir araya gelerek eylemci gurubun tekrar üzerine yürümek istedi. Olay üzerine bölgeye gelen çevik kuvvet ekipleri kalkanlarla grubun önünü keserek, KESK binası önüne gelmelerini engelledi. Daha sonra polisle bir süre konuşan grup üyeleri daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Her hangi bir gözaltının olmadığı olayda, ayrıca İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel'de olay yerine gelerek güvenlik önlemlerini yerinde inceledi.

(İHA)

En Çok Aranan Haberler