HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Afyonkarahisar'daki trafik kazasında ölen nişanlısına vedası ağlattı

Ayfonkarihar'da dün yaşanan trafik kazasında ölen Sefinaz Çakır'ın nişanlısı cenazede yürekleri dağladı. Genç, kızın tabutu önünde namaz kıldı, herkesi ağlattı.

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden emniyet amiri Tahir Kılıç, çocukları Sueda ile Emirhan ve kuzeni Sefinaz Çakır toprağa verildi. Sefinaz Çakır'ın nişanlısı cenazede yürekleri dağladı. Nişanlısının hırkasıyla tabutunun önünde namaz kıldı.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Kaza Afyonkarahisar-Ankara karayolunun 66’ncı kilometresinde dün meydana gelmişti. Kazada Antalya’nın Finike ilçesinde görevli Emniyet Amir Vekili Tahir Kılıç (46) ile kızı Sueda (16), oğlu Emircan Kılıç (14) ve kuzeni Sefinaz Çakır ölürken, eşi Leyla Kılıç (39) yaralanmıştı. Hayatını kaybedenler bugün Karşıyaka Mezarlığı'nda ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

4 CENAZE YAN YANA

Cenaze törenine Kılıç'ın yakınlarının yanı sıra meslektaşları katıldı. Cenaze namazlarının kılınmasının ardından dört cenaze yan yana getirildi. Ölenlerin yakınları kısa bir süre cenazelerin başında tekbir ve salavat getirdi.

NİŞANLIYA SON VEDA

Öte yandan kazada yaşamını yitiren Sefinaz Çakır'ın nişanlısı ise cenazenin başından bir an olsun ayrılmadı. Gözü yaşlı nişanlıyı yakınları teskin etmeye çalışırken genç delikanlı ise nişanlısının başından ayrılmamakta ısrar etti. Cenaze namazı öncesi nişanlısının hırkasını cenazenin yanına sererek ikindi namazını kılan gözü yaşlı genç çevredekilere duygusal anlar yaşattı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler