HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağaçtaki kediyi kurtarıp kendi mahsur kalan genci itfaiye kurtardı

Bağcılar'da kedinin mahsur kaldığı ağaca tırmanan 27 yaşındaki genç, kediyi kurtardı ancak kendisi mahsur kaldı. Yaklaşık yarım saat ağaçta bekleyen genci itfaiye ekipleri kurtardı.

İSTANBUL,(DHA) Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Hacı Bektaşi Veli Parkı'ndaki ağaca çıkan kedi mahsur kaldı.Arkadaşlarıyla o sırada parkta oturan ve bir kafede çalıştığı öğrenilen 27 yaşındaki Umut Öztürk itfaiye ekiplerinin gelmesini beklemeden kediyi kurtarmak istedi. Öztürk, ağaca tırmanıp yakaladığı kediyi aşağıda bekleyenlere attı.

Kediyi kurtaran Öztürk aşağıya inemedi. Yaklaşık 7-8 metrelik yükseklikte mahsur kalan Öztürk çaresizce beklerken ortaya ilginç görüntüler çıktı.Umut Öztürk'ü kurtarması için itfaiye haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, yaklaşık yarım saattir ağaçta olduğu belirtilen genci kurtardı.

"DAYANAMADIM ÇIKTIM AĞACA"

Hayvansever olduğunu belirten Öztürk, "Evde de kedi besliyorum. Kedinin ağaçta mahsur kalmasına dayanamadım. Arkadaşlar itfaiyeyi aramış ama itfaiye birazcık sorumsuz davranmış. Ben dayanamadım kediyi yukardan çıkardım. Yukarı çıkarken kargalar kediye zarar veriyordu. Dayanamadım çıktım ağaca. Kargaları kovaladım kediyi indirdim aşağıya ama kendim kaldım ağaçta" dedi.

En Çok Aranan Haberler