HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmetli'de silahlı çatışma: 1 ölü, 9 yaralı

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken 2’si ağır 9 kişi de yaralandı

Ahmetli'de silahlı çatışma: 1 ölü, 9 yaralı

Edinilen bilgiye göre Manisa’nın Ahmetli ilçesinde 23.30 sularında 6 Eylül Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde karşılaşan Aydın ve Ünsal aileleri arasında çıkan silahlı çatışmada Ali Fidan isimli şahıs hayatını kaybederken A.A, S.T, M.Ü, Ö.Ü, M.Ü, E.Ü, Y.A, A.A ve A.Ü(Ali Aydın, Suat Toprak, Mustafa Ünsal, Ömer Ünsal, Mahmut Ünsal, Ersin Ünsal, Yüksel Aydın, Ahmet Aydın ve Adnan Ünsal) yaralandı. Ağır yaralanan Ali Fidan kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesinde hayatını kaybederken A.A ve S.T (Ali Aydın ve Suat Toprak)’ın durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Yaralılar Turgutlu ve Salihli Devlet Hastanelerine sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Ahmetli Ziraat Odası Başkanı olan Adnan Ünsal Ahmetli’de halen Sulama Birliği Başkanı olan Fadıl Aydın’a rakip olunca iki aile karşı karşıya geldiği öğrenildi.

Aydın ailesi Ahmetli’de Yasinağalar lakabıyla bilinen Ünsal ailesi ile Hükümet Caddesinde karşılaşınca silahlar patladı. İki ailenin arasındaki husumetin yaklaşık 2 yıl önceye dayandığı iddia edilirken, olay sonrası Ahmetli ve Turgutlu Devlet Hastanesine Manisa’dan çok sayıda çevik kuvveti ekibi sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri olay yeri ve Turgutlu Devlet Hastanesinde yoğun güvenlik önlemleri alırken olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Silahlı saldırının ardından özel otomobil ile olay yerinden kaçan zanlıların yakalanması için polis ve jandarma çalışma başlattı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler