HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ailesi sevdiği kızla evlenmesine izin vermedi! Çılgın aşık şehri ayağa kaldırdı

Gaziantep'te, ailesinin, sevdiği kızla evlenmesine izin vermediği 28 yaşındaki Mahmut A., 7 katlı apartmanın üst katındaki boş dairenin penceresinde intihar girişiminde bulundu. Pencereden sarkıp atlayacağını ifade eden Mahmut A.'yı pencerede görenler polis ekiplerine durumu ihbar ederken, itfaiye ekipleri atlama ihtimaline karşı branda açtı, sağlık ekipleri hazır bekletildi. Mahmut A., ismi öğrenilemeyen kız arkadaşının gelmesiyle atlamaktan vazgeçti.

Olay, öğleden sonra Eyyüpoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Ailesinin, kız arkadaşıyla evlenmesine izin vermediği belirtilen Mahmut A., 7 katlı apartmanın en üs katındaki kullanılmayan ve boş olan dairenin penceresinden sarkıp atlayacağını söyledi.

Mahmut A.’yı pencerede görenlerin ihbarıyla gelen polis, çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise atlama ihtimaline karşı branda açtı, sağlık ekipleri de hazır bekledi. Polis ve psikoloğun konuştuğu Mahmut A., ismi öğrenilemeyen kız arkadaşının gelmesiyle atlamaktan vazgeçip aşağıya indi.

Kız arkadaşına sarılıp aşağıya inen Mahmut A., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler