HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ailesinden 4 kişiyi katletti, 'Söyleyecek bir şey yok, olan oldu' dedi

Adana'nın Ceyhan ilçesinde su aboneliği yüzünden tartıştığı 2 kardeşi ile onların eşlerini tabancayla öldürdüğü, 9 yaşındaki yeğenini de yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi. Çelik yelek giydirilen zanlı, "Söyleyecek bir şey yok, olan oldu" dedi. Zanlının kardeşlerini ve yengelerini öldürdükten sonra babasının da başına silah dayadığı öğrenildi. Yaşanan korkunç olayın ardından konuşan baba İlyas Albayrak, "Büyük oğlum külhanbeylik yapıyordu" diye konuştu.

İlçeye bağlı Dokuztekne Mahallesi’nde aynı binada oturdukları kardeşleri Ahmet Albayrak (40) ve eşi Teslime Albayrak (35) ile Mustafa Albayrak (43) ve eşi Gülsüm Albayrak’ı (32) tabancayla öldüren, Mustafa Albayrak’ın oğlu Furkan Albayrak’ı (9) da yaraladıktan sonra intihar etmek isterken polis tarafından ikna edilerek gözaltına alınan Yusuf Albayrak’ın emniyetteki sorgusu tamamlandı.

Polise ifade veren Albayrak’ın oturdukları binadaki su sayacının üzerine kayıtlı olduğunu ve suyu ortak kullandıklarını, TIR şoförü olduğu için bazı aylar eve gelemediğini, son gelişinde de su faturasının ödenmediğini görünce kardeşleriyle tartıştığını anlattığı öğrenildi.

Albayrak’ın ifadesinde, "Su sayacını iptal ettireceğimi ve herkesin kendi adına su abonesi olmasını istedim. Buna karşı çıkan kardeşlerim Mustafa ve sonradan yanımıza gelen Ahmet ile tartıştık. Eşime zarar verebileceklerini söyleyince ’ne yapacaksanız şimdi yapın’ diyerek önce Mustafa’yı ardından kaçan Ahmet’i vurdum. Bu sırada seken kurşunlardan biri yeğenime isabet etmiş" dediği öğrenildi.

BABASININ DA BAŞINA SİLAH DAYAMIŞ

Daha sonra bağda çalışan kardeşlerinin eşlerinin yanına giderek önce Teslime Albayrak’ı ardından Gülsüm Albayrak’ı ayağa kaldırıp tabancayla göğüslerinden ve başlarından vurarak öldüren Albayrak’ın bağdaki babası İlyas Albayrak’ın başına da tabancayı dayayıp, "Sen bu hayırsız evlatları dünyaya getirdin seni de öldüreyim mi" dedikten bir süre sonra evlerinin bulunduğu sokağa geldiğini anlattığı belirtildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından 2 polis aracıyla adliyeye getirilen Yusuf Albayrak, basın mensuplarının soruları üzerine, "Söyleyecek bir şey yok, olan oldu" dedi.

"BÜYÜK OĞLUM KÜLHANBEYLİK YAPIYORDU"

Yusuf Albayrak'ın en büyük oğlu olduğunu söyleyen baba İlyas Albayrak da, "4 oğlum var. Onlara bu külhanbeylik yapıyordu. Onlar da bundan korkuyordu. Derebeyi gibi beline silahı takıp avluda dolaşıyordu. Bunların üçü, üç katlı aynı evde oturuyor. Su sayaçları ortaktı mesele bundandı" dedi.

Bu sırada, İlyas Albayrak'ın diğer oğlu, "Baba konuşma yeter acımız büyük. O da bizim abimiz" diyerek babasının konuşmasına engel oldu.

MEZARLAR HAZIRLANDI

Bu arada, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan 4 kişi için Dokuztekne Mahallesi Mezarlığı'nda 4 mezar açıldı.

Ancak ailelerinin isteği üzerine olayda hayatını kaybeden Gülsüm Albayrak'ın cenazesi ilçeye bağlı Sarımazı Mahallesi'nde, Teslime Albayrak'ın cenazesi ise Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde toprağa verilecek.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler