HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına saldırı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına yüzleri maskeli kişiler tarafından el yapımı patlayıcı atıldı. Saldırıda o sırada olay yerinden geçmekte olan iki kişi yaralandı.

AK Parti İl Başkanlığı binasına el yapımı patlayıcı atıldı.

Olay sırasında parti binasının önünden geçen biri kadın 2 kişi yaralandı Kayapınar ilçesindeki AK Parti İl Başkanlığı önünde gençlik kolları üyelerinin bayrak asma çalışması yaptığı sırada gelen yüzü maskeli iki kişi parti binası önüne el yapımı parça tesirli iki patlayıcı attı.

Meydana gelen patlama sırasında kaldırımda yürüyen vatandaşlar Ahmet Çavdar ve Alev Çakar yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralılar Çavdar ve Çakar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis kaçan 2 saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Diyarbakır İl Koordinatörü Sabri Balaman, parti olarak bölgenin refahı ve huzuru için özel bir çaba sarf ettiklerini ama birilerinin bu süreci baltalamaya çalıştığını söyledi.

Huzuru kaçırmaya çalışanlara karşı dirençli olacaklarını, kardeşlik mesajı vereceklerini kaydeden Balaman, "İki gün önce nevruz etkinliği kardeşlik havasında geçti. Birileri demek bundan rahatsız oluyor ki zaman zaman bu tür olayları gerçekleştiriyor" şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler