HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ak Parti milletvekili adayı kazada yaralandı

Muğla'da zincirleme kaza: Bir kişi öldü, AK Parti milletvekili adayı ve 5 kişi yaralandı

Ak Parti milletvekili adayı kazada yaralandı

Muğla'nın Milas İlçesi’nde, ters yöne giren aracın önce taksiye, ardından bir otomobile çarptığı kazada, aralarında AK Parti Muğla 2’nci sıra Milletvekili Adayı Hasan Kökten’in de bulunduğu 6 kişi yaralandı. Ters yöne giren sürücünün hayatını kaybettiği kazada, yaralıların vücutlarında kırıklar olduğu belirtildi.

Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında, Yeniköy Mahallesi yakınları Milas- Bodrum Karayolunda meydana geldi. Milas’a gelen İran asıllı Alman vatandaşı Reza Khorshıdı’nin yönetimindeki otomobil ters yöne girince, önce Kürşat Çetin’in kullandığı taksiye, ardından içinde seçim çalışmalarını yürüten Ak Parti Muğla 2’nci sıra Milletvekili Adayı Hasan Kökten’in de bulunduğu Mehmet Balcı’nın yönetimindeki otomobile çarptı.

Üç araç hurdaya dönerken kazada; ters yöne giren sürücü Khorshıdı, taksi şoförü Çetin, otomobil sürücüsü Balcı, otomobilde bulunan milletvekili adayı Kökten, adayın danışmanı Ferdi Aşıcı ve AKP Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çemrek yaralandı.

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan yabancı uyruklu Khorshıdı’yi 30 dakikalık bir çalışmayla kurtardı. Sağlık ekipleri ise ilk müdahalede bulunduğu yaralılardan Hasan Çemrek, Hasan Kökten, Kürşat Çetin ve Reza Khorshıdı’yi ambulanslarla İzan Özel Sağlık Hastanesi’ne, Ferdi Aşıcı ile Mehmet Balcı’yı da 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Tedaviye alınan yaralılardan sadece Khorshıdı’nın hastanede hayatını kaybettiği, yaralıların ise vücutlarında kırıklar bulunduğu belirtildi.

Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas İlçe Emniyet Müdürü Serdar Gökmenoğlu ve Milas İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Atik de kaza yerine gelerek güvenlik güçlerinden bilgiler aldı. Kaymakam Gürel, zaman zaman alanda çalışma yapan personellere yardımcı olmaya çalıştı. AK Partililer ile Muğla Valisi Amir Çiçek, hastane ziyareti gerçekleştirip başta Kökten olmak üzere yaralılara geçmiş olduğu dileklerini iletti.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler