HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akdeniz Üniversitesi'ndeki gerginlik sona erdi

Akdeniz Üniversitesi'nde iki öğrenci grubu arasında çıkan gerginlik polislerin araya girmesiyle sona erdi.

İddiaya göre, AÜ şenlik alanında bölücü başı Abdullah Öcalan'ın posterini açan Yurtsever Öğrenciler Meclisi üyesi üniversiteliler ile sağ görüşlü öğrenciler arasında kavga polislerin araya girmesiyle sona erdi.

Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Uysal, Ülkücüler olarak her zaman sağduyudan yana olduklarını belirterek, kimsenin ülkücüleri pasif görmeye hakkı olmadığını söyledi. Üniversitedeki ülkücü gençlerin hedefinin bir meslek sahibi olarak geleceklerini kazanmak olduğunu dile getiren Uysal, "Ama bizim arkadaşlarımızı kimse tahrik etmeye kalkmasın. Yaşanan bu olaylar. Sağ ve sol gruplu öğrenciler arasında yaşanmamıştır. PKK'lı öğrencilerin tahrikleri sonucu yaşanmıştır. Ülkemizin bekası için elimizden geleni yaparız. Bu sükunet ortamının korunmasını istiyoruz. Sizlerden ricam tahriklere kapılmayın. Sorunların çözüm yeri burası değil. Sağduyumuzu kaybetmeyelim” dedi.

Bir süre slogan atan ülkücü öğrenciler yürüyerek AÜ yerleşkesi dışına çıktı. AÜ Yurtsever Öğrenciler Meclisi üyesi öğrencileri ise polisin uyarısıyla kuzey kapısından üniversiteden dışarı çıktı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler