HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akıl donduran bir haber!

Elazığ'da boğazına kaçan sineği öldürmek için tarım ilacı içen 65 yaşındaki Aydın Kıyak, hastanede tedavi altına alındı.

Akıl donduran bir haber!

Elazığ'ın Sivrice İlçesi Gözeli Köyü'nde çobanlık yapan Aydın Kıyak'ın, iki gün önce hayvanlarını otlatırken boğazına sinek kaçtı. Büyük rahatsızlık yaşayan Kıyak, bu durumunu ev sahibi ve yakınlarıyla paylaştı. Kıyak'ın ev sahibi de kendisine bir ilaç vererek suyla karıştırıp içmesini istedi. Sonrada tarım ilacı olduğu ortaya çıkan bu ilacı içen Kıyak, bir süre sonra rahatsızlanınca Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada midesi yıkanıp, panzehir verilen Kıyak, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Doktorlar, Kıyak'a tehlikeyi bir tarım ilacınını verildiğini belirterek, sağlık durumunun kritik olduğunu söyledi.

Aydın Kıyak'ın oğlu Mehmet Kıyak, babasının boğazına sinek kaçmasından sonra bu durumdan rahatsız olmuş ve sık sık öksürmeye başladığını belirterek, "Babam bu durumu yakınları ile paylaşmış ve kendisine verilen bir ilacı içmiş. Bu ilacın veterinerden alındığını ve böcek zehri olduğunu sonradan öğrendik. Hastaneye getirdik ve tedavisi sürüyor ama doktorlar durumunun iyi olmadığını söyledi" dedi.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler