HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akli dengesi bozuk kız kardeşi ile cinsel istismarda bulunan bekçiyi öldürdü

Adana Ceyhan'da Cumali Erdoğan (32), akli dengesi yerinde olmayan kız kardeşi Derya (25) ile ona cinsel istismarda bulunurken yakaladığını öne sürdüğü Ahmet Bozdoğan'ı (50) öldürdü.

Akli dengesi bozuk kız kardeşi ile cinsel istismarda bulunan bekçiyi öldürdü

İlçeye bağlı Kıvrıklı Mahallesi'nde çobanlık yaparak geçimini sağlayan Cumali Erdoğan, öğle saatlerinde bir bahçenin yanındaki merada koyunları otlatan kardeşi Derya'yı kontrole gitti. İddiaya göre Erdoğan, bahçenin bekçisi Ahmet Bozdoğan'ı akli dengesi yerinde olmayan kız kardeşi Derya'ya cinsel istismarda bulunurken yakaladı. Bunun üzerine Erdoğan ile Bozdoğan tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Cumali Erdoğan, yanında taşıdığı av tüfeğiyle önce Ahmet Bozdoğan'a, daha sonra da kardeşi Derya'ya ateş edip kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Bozdoğan'ın öldüğünü belirlerken, ağır yaralanan Derya Erdoğan ise ambulansla götürüldüğü Ceyhan Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ahmet Bozdoğan'ın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, kaçan Cumali Erdoğan da jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler