HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AKP'li vekil 'yanlışlık var' demişti! Kızı işe iade edildi

Bu sabaha karşı yayınlanan KHK ile yüzlerce kişi ihraç edilirken, bir çok kişi de görevlerine iade edilmişti. Ancak aralarında bir isim var ki oldukça dikkat çekti. AKP Antalya Milletvekili Hüseyin Samani'nin, adı geçtiğimiz ay ihraç listesinde yer alan kızı bugün yayınlanan KHK ile işe iade edildi. AKP'li vekil Samani'nin kızı Betül Samani Gökay, 14 Temmuz'da yayınlanan KHK ile ihraç edilmiş ve bu gelişme üzerine vekil Samani bir yanlışlık olabileceğini söylemişti.

AKP'li vekil 'yanlışlık var' demişti! Kızı işe iade edildi

AKP Antalya milletvekili Hüseyin Samani’nin, adı geçen ay ihraç listesinde yer alan kızı bugün yayınlanan KHK ile işe iade edildi.

AKP Antalya milletvekili Hüseyin Samani’nin kızı Betül Samani Gökay, 14 Temmuz’da OHAL kapsamında yayınlanan ve Türkiye genelinde 7 bin 395 kişinin kamu görevinden ihraç edildiği KHK listesinde yer almıştı. Bunun üzerine AKP'li vekil Samani, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde mimar olarak çalışan kızının geçen sene görevinden istifa ettiğini ve istifa ettikten sonra ihraç edilmesinin ancak bir yanlışlık olabileceğini söylemişti.

Bu sabaha karşı yayınlanan KHK ile 922 kişi ihraç edilirken, 55 kişi de göreve iade edildi. (İleri Haber)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler