HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alacak verecek cinayeti

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir kişinin pompalı tüfekle öldürülmesiyle sonuçlanan kavganın alacak verecek meselesinden çıktığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre önceki gece saat 01.00 sıralarında iki arkadaş, Cumhuriyet Mahallesi Üçgen Park'ta buluştu. Borç nedeniyle çıkan tartışma sonrası M.G. isimli şahıs, otomobil satışından alacaklı olduğu Nusret Aydoğan'a (40) pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Olay sonrası bölgeye gelen polis ekipleri yaptığı incelemede çok sayıda kovan çekirdeği bulurken, şahsın cep telefonundaki küfürlü mesajlar da dikkat çekti. M.G.'nin sattığı aracın kalan parasını istemesi üzerine çıktığı öne sürülen kavga sonrası mahalle sakinleri de korku dolu anlar yaşadı. Kurşunların hedefi olan Aydoğan, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçarak uzaklaşan M.G. ise Havran'daki ikametinde yakalandı.

Bu arada bölgedeki çok sayıda iş yerinin camları kırılırken, olay yeri inceleme ekipleri günün aydınlanması ile geniş çaplı araştırma başlattı.

Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilen ceset, bugün Havran'ın Eğmir Mahallesi'nde toprağa verildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler