HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alanya'da tecavüz iddiası

Antalya'nın Alanya İlçesinde, eşi cezaevinde bulunan bir kadın, eşinin üvey babası tarafından tecavüze uğradığını ileri sürerek polise sığındı.

Alanya'da tecavüz iddiası

Alanya'da, iki ay önce uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanan A.D.'nin eşi F.D. (25), eşinin 68 yaşındaki üvey babası T.Y. ve kayınvalidesinin evine yerleşti. F.D. eve geldiği ilk gün akşamı eşinin üvey babasının tecavüzüne uğradığını iddia ederek karakola başvurdu.

Kadın verdiği ifadesinde, "Kocam hapiste olduğu için üvey kayınpederimin evine yerleştim. Gittiğim ilk gün gece yarısı odama girerek bana tecavüz etti. Korkumdan kimseye bir şey söyleyemedim. Belirli aralıklarla tecavüzleri devam etti. Dayanacak gücüm kalmadı ve polise başvurmak zorunda kaldım" dedi.

İhbar üzerine harekete geçen polis, T.Y. adlı zanlıyı gözaltına aldı. Polis merkezinde sorgulanan T.Y., ilişkiye gelininin rızasıyla girdiğini ancak F.D'nin kendisinden para istediğini vermeyince de şikayet ettiğini ileri sürdü. Asayiş Büro Amirliği'nde sorgusu tamamlanan üvey kayınpeder adliyeye sevk edildi.

F.D. ise sağlık raporu alınmak üzere Alanya Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler