HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aldatıldığı için intihara kalkışan kadını çocukları ikna etti

Adana'da kocası tarafından aldatıldığını söyleyen kadın, iki çocuğunun yanında kendini köprüden nehre atarak ölmek istedi.

Aldatıldığı için intihara kalkışan kadını çocukları ikna etti

Son anda biri 14, diğeri 10 yaşındaki çocukları ve çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılan kadın kocasına, "Beni neden aldatıyorsun, benim ondan neyim eksik, ondan daha güzelim" diye isyan etti.

Olay, Seyhan İlçesi'ne bağlı Tepebağ Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mikail D. ile 16 yıl önce evlenen Aysel D.'nin (31) bu evlilikten B.D. (14) isimli erkek ve M.D. (10) isimli kız çocuğu dünyaya geldi. Ancak bir süre sonra Mikail D. eşini bir kadınla aldatmaya başladı. Aysel D. bu durumu öğrenince eşiyle arasında problem çıktı.

Aysel D. eşinin kadınla ilişkisini bitirmesini istedi ancak bu olmayınca Aysel D.'nin psikolojisi bozuldu. Ne yaptıysa bu ilişkinin önüne geçemeyen Aysel D. intihar etmek amacıyla iki çocuğunu da yanına alarak evden çıktı.

Seyhan Nehri üzerindeki Girne Köprüsü'ne gelen genç kadın, burada çocuklarının gözü önünde köprünün demir parmaklıklarının üzerine çıkarak kendini nehre atmak istedi. Bu sırada çocukları annelerine sarılarak "Anne atlama" diye ağlamaya başladı.

Bu sırada genç kadın atlamak için aşağı doğru hamle yaptığı sırada çocukları ve çevredeki vatandaşlar yetişerek genç kadını tutup aşağı çekti. Daha sonrada vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ancak genç kadını ikna etmek kolay olmadı. Genç kadın köprünün demir korkuluklarından tutarak ölmek istediğini ambulansa binmek istemediğini söyledi. Genç kadının şoka giren çocukları ise annelerinin ne yaptığını anlamaya çalışıp gözyaşlarını tutamadı.

"ANNELER GÜNÜNDE SEVGİLİSİNE CEP TELEFONU, BANA ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ALDI"

Genç kadın polislere, "O beni aldattı, beni meme kanseri yaptı. 3 sene önce de aldattı Antalya’da. Bir daha yapmayacağım dedi. 2 yıldır aynı iş yerinde o kişiyle görüşüp duruyordu. Bana yazık değil mi ruh hastası oldum. Ben eşimin her şeyini yakaladım, fotoğraflarını bile yakaladım. Yapıyor sonra inkar ediyor. Kendimi buradan aşağıya atacağım, herkese ibret olsun yapmasın bir daha. Benim günahım neydi? Bütün kadınlık görevimi yaptım, kaç sefer dedim beni istemiyorsan, sevmiyorsan bırak diye ama olmadı. Bırakın beni kendimi atıp kurtulacağım, suçum neydi namuslu olmak mı? Benim suçum kocamı mı sevmekti ne istedin benden? Anneler Günü'nde ona cep telefonu aldı, bana elektrikli süpürge getirdi. Ne sevgi ne de şefkat var. 8 sene çamurlu, fareli evde oturdum, bütün erkeklere ibret olsun. Aldatmayın karılarınızı istemiyorsanız boşayın günahına girmeyin" dedi.

Kadını polis ikna ederek ambulansla hastaneye götürdü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler