HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ali İsmail Korkmaz duruşması için Eskişehir'den 3 otobüs Kayseri'ye gitti

Eskişehir'de Emek ve Demokrasi güçleri üyeleri, Ali İsmail Korkmaz'ın duruşmasını izlemek için 3 otobüsle Kayseri'ye gitti.

Ali İsmail Korkmaz duruşması için Eskişehir'den 3 otobüs Kayseri'ye gitti

ESKİŞEHİR,(DHA)- Eskişehir'de, geçen yıl 2 Haziran'da Gezi Parkı protestolarında saldırıya uğrayan ve tedavi gördüğü hastanede 38 gün komada kaldıktan sonra kurtarılamayan Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünden sorumlu tutulan 3'ü polis 8 kişinin yargılandığı davanın duruşmasına yarın Kayseri'de devam edilecek. Karar çıkması beklenen duruşmayı izlemek için Eskişehir'den Kayseri'ye bu gece 3 otobüs kaldırıldı.

Üniversite Caddesi'ndeki Espark Alışveriş Merkezi yanında duran otobüsler hareket etmeden önce 'Ali için Adaletin Peşinde Kayseri Adliyesindeyiz' yazılı pankart açıldı. Kayseri'ye gidenler arasında bulunan Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Serkan Demir şöyle konuştu:

"Eskişehir Gezi direnişine katılmış önemli şehirlerden bir tanesidir. Ali İsmail bu şehrin evladı olarak katledildi. Dolayısıyla biz davanın başından sonuna kadar takipçisi olduk. Davanın karar duruşmasına gelindi ve şu anda otobüslerle Kayseri'ye gidiyoruz. Ali İsmail'in davasının takipçisiyiz. Her zaman da takipçisi olacağız. Adalet yerini buluna kadar da bu davayı takip etmeye devam edeceğiz."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler